Welkom bij sporten in Baarn

Informatie

De gemeente Baarn werkt samen met diverse sportaanbieders in de gemeente Baarn. Hierdoor kun jij kennismaken met verschillende sporten zonder dat je direct lid hoeft te worden. Je kunt via sportpas heel veel sporten uitproberen, totdat je de sport vindt die bij je past! Hoe? Lees ook de veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

We adviseren om een (gratis) account aan te maken via de knop inloggen rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen, hebben we nodig om jou en de sportaanbieder te kunnen informeren. Gebruik je eigen e-mailadres om een account aan te maken. In de handleiding PDF-bestand staat overzichtelijk uitgelegd hoe je een account aanmaakt en hoe je je voor een activiteit inschrijft. 

Als je geen eigen e-mailadres hebt, kan daarvoor het e-mail adres van je ouders gebruikt worden. Bij e-mail adres en e-mailadres ouders vul je dan 2x het adres van je ouders in. Meer kinderen aanmelden kan ook. Wel moet dan voor elk kind (elk account) een uniek wachtwoord gekozen worden. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je je account hebt bevestigd (zie linkje in de e-mail), kun je direct inloggen en inschrijven (pagina OVERZICHT AANBOD). Als er een sport bij zit die je leuk vindt geef je je op, door op de INSCHRIJVEN-KNOP te klikken. In het vervolgscherm kun je je dan inschrijven. De knop 'Ik wil me inschrijven' staat boven- en onderaan. Via je e-mail krijg je alle informatie die je nodig hebt. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de werking.

Meedoen
Log in met je account en schrijf in via INSCHRIJVEN. Na je inschrijving krijg je via je opgegeven e-mailadres alle informatie. Op je profielpagina staat het verkeerslicht achter de activiteit op 'groen' als je je correct hebt ingeschreven.

Nieuw: inschrijven zonder account
Op een aantal sites is het mogelijk om in te schrijven zonder account. Dit zie je snel genoeg als je klikt op de inschrijven knop bij de activiteit. Je schrijft je dan in door e-mailadres, naam, geslacht, geboortedatum en telefoonnummer in te voeren. Dit gaat sneller maar je mist de voordelen van een eigen account.

Sportaanbod
Klik hier voor het actuele sportaanbod in de gemeente Baarn. Staat uw sportvereniging, sportschool, fysiopraktijk, hardloopgroep nog niet vermeld op de site, maar organiseert uw wel sport en bewegen? Meld u dan aan als aanbieder en beschrijf vervolgens uw profielpagina. Hiermee zorgt u dat potentiële deelnemers u vinden!

Sporten
Wil je meer weten over welke sporten er in Nederland allemaal zijn van Atletiek tot Zwemmen of een filmpje bekijken over de sport?  Klik dan op de naam van de sport of klik hier voor een overzicht van alle sporten en kijk of de sport ook in de gemeente Baarn wordt aangeboden.

Sportkeuzetest
Weet je nog niet welke sport bij je past, of wil je meer over een sport weten? Doe dan de sportkeuzetestOpent in nieuw venster Je beantwoordt veertien vragen, en ziet gelijk welke sporten dan het hoogste scoren. Vul je e-mailadres in en je krijgt de top tien van sporten die het best bij je passen in je mailbox compleet met linkjes naar sportverenigingen in de buurt! Jouw persoonlijke top drie kun je direct toevoegen aan je Sportwensen (op je profielpagina)! Wordt jouw sportwens georganiseerd dan krijg je direct een mail!

Jeugdfonds sport en cultuur                                                                                                                                                         Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de sport te kunnen betalen vraag dan het jeugdfonds sport en cultuur aan via een intermediair. Op alle scholen is een intermediair aanwezig, Pit Baarn heeft ook een intermediair. Kijk voor meer informatie: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/utrecht/ 


Vragen?
Klik hier voor veel gestelde vragen.