Welkom bij sporten in Baarn

Zwemfestijn+zwemvaardigheid » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Zwemfestijn+zwemvaardigheid
Sport: Zwemmen

Wie kan in ons waterrijk land niet zwemmen? Zwemmen is spannend en inspannend. Het is goed voor je conditie. Eens verzot op zwemmen, ben je nooit meer te remmen. Er zijn vele mogelijkheden. Kijk ook eens bij schoonspringen, synchroonzwemmen, waterpolo, wedstrijdzwemmen of zwemmend redden.

Periode: dinsdag 7 november 2023 t/m dinsdag 14 november 2023
Tijdstip: 8.45
Kosten (voor de gehele cursus): gratis
Contactgegevens aanbieder: De trits Goeman Borgesiuslaan 2, 3741 CR Baarn 035 541 8348 https://detrits.nl/
E-mail adres sportaanbieder: b.lindenberg@baarn.nl
Accommodatie: zwembad de Trits
Aantal plaatsen: 120 leerlingen per uur
Aantal lessen: 4 per dag
Groep(en): 5, 6, 7,
Publicatiedatum: dinsdag 12 september 2023

Omschrijving

Een dag vol plezier in het water waarbij ze leuke fun onderdelen gaan doen, maar ook hun zwemvaardigheid gaan verbeteren.


Het is belangrijk voor de kinderen na de zomer vol zwemavonturen ook in het najaar en de winter hun zwemvaardigheid bij te houden.


Dit zwemfestijn zorgt ervoor dat de zwemvaardigheid bij gehouden wordt. De kinderen krijgen 45 minuten tot een uur les in funonderdelen en zwemvaardigheid. 


Het zwembad zal zich open stellen voor het zwemfestijn op dinsdag 7 en 14 november, de scholen kunnen 1 van deze dagen kiezen om langs te komen met hun groepen. Je kan kiezen tussen 4 verschillende tijdstippen om te beginnen 9.00 uur/ 10.00 uur/ 11.00 uur/ 12.00 uur. Er zijn 120 plekken per uur.


Een zwemdiploma, minimaal A, is verplicht om aan het zwemfestijn deel te kunnen nemen.


Van de school wordt verwacht zelf begeleiders mee te nemen minimaal 1 begeleider op 25 kinderen.


In het zwembad zullen ook trainers en toezichthouders aanwezig zijn vanuit de Trits.


Geef in de extra vragen de dag aan en een voorkeurstijd dan houden wij hier zoveel mogelijk rekening mee met de indeling van de groepen.